Hevoskasvattajan opas

Karma ja varoitukset

Karmapisteet kuvastavat mainettasi pelissä. Saat rekisteröitymisestä 10 pistettä. Pisteitä menettää rikkomalla sääntöjä. Karmapisteiden menetys saattaa estää pääsyn joihinkin pelin toimintoihin, kuten myyntiin.

Jos teet vähäisen sääntörikkomuksen, saat varoituksen. Uusi vastaava johtaa karman menetykseen.

Karman menettäminen

Kuinka menetät karmaa:
Sopimattomat kuvat tai kommentit:Sopimattomia kuvia ja kommentteja ovat sellaiset, jotka ovat väkivaltaisia, rasistisia, uhkaavia, ahdistelevia, väkivaltaan tai vihaan yllyttäviä tai pelaajan yksityisyyttä loukkaavia. Tämä käsittää myös linkit vastaavaa sisältöä tarjoaville muille verkkosivuille.
Huijaaminen:Muiden pelaajien salasanojen pyytäminen, huijausten järjestäminen, luottamuksen rikkominen, tilien varastaminen sekä tilien, passien ja pelin esineiden välittäminen. Passiostoksen peruuttaminen sen jälkeen kun passit on jo käytetty. Käyttää mitä tahansa Howrsen osaa, bugeja tai tilapäisiä pelivirheitä hyväkseen. Useiden tilien ja skriptien käyttäminen.
Käyttäytyminen muita pelaajia kohtaan:Kunnioituksen ja kohteliaisuuden puute, hyökkäävyys, loukkaaminen, sopimattomuudet, herjaus tai identiteettivarkaus. Tämä käsittää myös vastaavan käytöksen asiakaspalvelun henkilöstöä kohtaan.
Tekijänoikeuksien loukkaaminen:Ei-julkisten kuvien, piirrosten tai muiden luomusten varastaminen.
Erityiset säännöt:Tiettyjen keskustelupalstan sääntöjen noudattamatta jättäminen, yksityisviestien lähettäminen...

Tämä lista ei ole kattava, ja muutokset ovat mahdollisia.

Karman ansaitseminen

Jos menetät karmapisteitä, voit saada ne takaisin: yksi piste 30 kalenteripäivässä alkaen siitä, kun viimeksi menetit pisteitä.

Karmapisteitä voi olla enintään 10.

Karman menettämisen vaikutukset

Karmasi vaikuttaa pääsyysi pelin eri ominaisuuksiin
karma8 pistettäValtuutettujen hallintatoimien, pelin testiversioiden käyttöoikeuksien menetys ja hevosen Yggdrasil ikääntyminen, päivän tavoitteiden käyttöoikeuksien menetys (mukaan lukien runsaudensarven avaaminen)
karma6 pistettäProfiilisivun ja hevoskeskuksen mukauttaminen ei onnistu, et voi luoda ja muokata tukikeskuksen sisältöä etkä pääse esineiden lahjoitukseen ja vaihtokauppaan.
karma4 pistettäPääsy kaikkiin myynteihin ja luomusten ehdottamiseen poistettu
karma2 pistettäPääsyn menettäminen yksityisviesteihin
karma0 pistettäKahden kuukauden sulkeminen pelistä