Tietoa vanhemmille ja huoltajille

Owlient pyrkii valvomaan sisältöjä ja viestejä, joita Howrse-pelissä lähetetään. Asiakastuessamme työskentelevät ammattilaiset ja vapaaehtoiset moderaattorimme valvovat keskustelupalstoja jatkuvasti. Teknisillä suodattimilla pyritään ainoastaan estämään sopimattoman sisällön julkaiseminen.

Vanhempien ja velvollisten aikuisten on seurattava ja valvottava lapsia, kun nämä selaavat Internetiä pystyäkseen tekemään seuraavia asioita:

  • Vähentää nuorten riskiä altistua sisällölle, joka on laitonta tai todennäköisesti loukkaavaa.
  • Pitää huolta siitä, että alaikäiset pelaajat eivät julkaise henkilökohtaisia tietoja, joiden perusteella heidät voi tunnistaa ja jäljittää ja joiden avulla heihin voi ottaa suoraan yhteyttä (esim. nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite jne.).

Suosittelemme, että tutustut lastesi kanssa web-sivuihin, joilla kerrotaan internetiä ja lapsia koskevista säännöistä ja riskeistä. Pyrimme siihen, että pelissä käytettäviä passi-maksuvälineitä ostettaessa vältetään passien luvaton ostaminen saatavilla olevalla maksuvälineellä.

Lisäksi Owlient myös suosittelee, että vanhemmat käyttävät lapsilukko-ominaisuutta.

Edelleen, vanhemmat voivat milloin tahansa sulkea lapsensa tilin.

Tämä tapahtuu seuraavasti:

Huomaa, että toiminto on peruuttamaton.

Jos tämä ei onnistu, lähetä meille pyyntö käyttäen yhteydenottolomaketta, antaen seuraavat tiedot: etu- ja sukunimesi, osoite, huoltajuussuhteen laatu, sekä vaadittavat tiedot lapsesi tilin tunnistamiseksi.

emmaadvice